Ultima actualizare: 30.01.2021

Vă rugăm să citiți cu atenție acești Termeni de utilizare („Termeni”, „Termeni de utilizare”) înainte de a utiliza site-ul web https://coccinelle-co.ro („Serviciul”) operat de https://conccinelle-co.ro („noi”, „noi” sau „noastre” “).

Accesul și utilizarea Serviciului dvs. sunt condiționate de acceptarea și respectarea acestor Termeni. Acești Termeni se aplică tuturor vizitatorilor, utilizatorilor și altor persoane care accesează sau utilizează Serviciul.

Prin accesarea sau utilizarea Serviciului sunteți de acord să fiți obligați de acești Termeni. Dacă nu sunteți de acord cu orice parte a termenilor, atunci nu puteți accesa Serviciul.

Conturi

Atunci când creați un cont la noi, trebuie să ne furnizați informații corecte, complete și actuale în orice moment. Nerespectarea acestora constituie o încălcare a Termenilor, ceea ce poate duce la închiderea imediată a contului dvs. din Serviciul nostru.

Sunteți responsabil pentru protejarea parolei pe care o utilizați pentru a accesa Serviciul și pentru orice activități sau acțiuni sub parola dvs., indiferent dacă parola dvs. este la Serviciul nostru sau la un serviciu terț.

Sunteți de acord să nu dezvăluiți parola unei terțe părți. Trebuie să ne anunțați imediat după ce ați luat cunoștință de orice încălcare a securității sau utilizare neautorizată a contului dvs.

Proprietate intelectuală

Serviciul și conținutul său original, caracteristicile și funcționalitatea sunt și vor rămâne proprietatea exclusivă a https://conccinelle-co.ro și a licențiatorilor săi.

Linkuri către alte site-uri web

Serviciul nostru poate conține linkuri către site-uri web sau servicii terțe care nu sunt deținute sau controlate de https://conccinelle-co.ro

https://conccinelle-co.ro nu are control asupra și nu își asumă nici o responsabilitate pentru conținutul, politicile de confidențialitate sau practicile oricărui site web sau serviciu al terților. În plus, recunoașteți și sunteți de acord că https://conccinelle-co.ro nu va fi responsabil sau direct, direct sau indirect, pentru orice daune sau pierderi cauzate sau presupuse a fi cauzate de sau în legătură cu utilizarea sau dependența de astfel de conținut, bunuri sau servicii disponibile pe sau prin orice astfel de site-uri web sau servicii.

Vă sfătuim cu tărie să citiți termenii și condițiile și politicile de confidențialitate ale oricăror site-uri web sau servicii terțe pe care le vizitați.

Încetare

Putem rezilia sau suspenda accesul la Serviciul nostru imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv fără limitare, dacă încălcați Termenii.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, prevederile privind proprietatea, renunțarea la garanție, despăgubirea și limitarea răspunderii.

Putem închide sau suspenda contul dvs. imediat, fără notificare prealabilă sau răspundere, din orice motiv, inclusiv fără limitare, dacă încălcați Termenii.

La încetare, dreptul dvs. de a utiliza Serviciul va înceta imediat. Dacă doriți să vă reziliați contul, puteți pur și simplu să întrerupeți utilizarea Serviciului.

Toate prevederile Termenilor care, prin natura lor, ar trebui să supraviețuiască rezilierii, vor supraviețui rezilierii, inclusiv, fără limitare, prevederile privind proprietatea, renunțarea la garanție, despăgubirea și limitarea răspunderii.

Renunțare

Utilizarea de către dvs. a Serviciului este pe riscul dumneavoastră unic. Serviciul este furnizat „CA ATARE” și „CÂT DISPONIBIL”. Serviciul este furnizat fără garanții de niciun fel, expres sau implicit, incluzând, dar fără a se limita la, garanții implicite de comercializare, adecvare pentru un anumit scop, non-încălcare sau curs de performanță.

Legea aplicabilă

Acești Termeni vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România, fără a ține cont de prevederile sale privind conflictul de legi.

Eșecul nostru de a aplica vreun drept sau prevedere a acestor Termeni nu va fi considerat o renunțare la aceste drepturi. În cazul în care o prevedere a acestor Termeni este considerată a fi invalidă sau inexecutabilă de către o instanță, dispozițiile rămase ale acestor Termeni vor rămâne în vigoare. Acești Termeni constituie întregul acord dintre noi cu privire la Serviciul nostru și înlocuiesc și înlocuiesc orice acorduri anterioare pe care le-am putea încheia între noi cu privire la Serviciu.

Modificări

Ne rezervăm dreptul, la discreția noastră, de a modifica sau înlocui acești Termeni în orice moment. Dacă o revizuire este importantă, vom încerca să oferim o notificare cu cel puțin 30 de zile înainte de intrarea în vigoare a termenilor noi. Ceea ce constituie o schimbare materială va fi stabilit la propria noastră discreție.

Continuând să accesați sau să utilizați Serviciul nostru după ce aceste revizuiri intră în vigoare, sunteți de acord să fiți obligați de termenii revizuiți. Dacă nu sunteți de acord cu noii termeni, vă rugăm să încetați să utilizați Serviciul.

Confidențialitatea datelor personale

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protecția vieții private în sectorul comunicațiilor electronice, www.coccinelle-co.ro are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai pentru scopurile specificate, datele personale furnizate despre dumneavoastră, un membru al familiei dumneavoastră ori o altă persoană.

Scopul colectării datelor personale este onorarea comenzilor (eliberarea facturii, certificatului de garanţie și expedierea produselor), reclamă-marketing-publicitate (newsletter) și realizarea de statistici necesare dezvoltării serviciilor oferite.

Informațiile colectate de către www.coccinelle-co.ro având ca scop onorarea comenzilor, pot fi furnizate parțial companiilor de curierat pentru expedierea și livrarea coletelor.

Informațiile colectate de către www.coccinelle-co.ro având ca scop reclamă-marketing-publicitate (newsletter) nu vor fi furnizate/vândute sau închiriate unor terțe părti.

www.coccinelle-co.ro colectează de la clienții săi date cu caracter personal precum nume, prenume, e-mail, număr de telefon, adresă, etc. numai dacă acestea sunt furnizate în mod voluntar de către client. Refuzul furnizării a acestor date, duce la imposibilitatea procesării și finalizarii comenzilor transmise de către www.coccinelle-co.ro.

Conform Legii nr. 677/2001, clientul are dreptul de acces, intervenție asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a se adresa justiției. Totodată, aveți dreptul sa vă opuneti prelucrării datelor personale care vă privesc și să solicitați ștergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteti adresa cu o cerere scrisă, datată și semnată la sediul firmei noastre, Strada Lozoveni, Numărul 101, Galați, România sau prin e-mail la adresa contact@coccinelle-co.ro

SC COCCINELLE & CO SRL si www.coccinelle-co.ro nu incurajeaza SPAM-ul, nu furnizeaza datele dvs de contact unor terti (persoane fizice sau juridice), nu vinde, nu ofera, nu face schimb de adrese de e-mail obtinute prin intermediul acestui site, nu divulga adresa dumneavoastra de e-mail altor persoane care acceseaza paginile acestui site, fara acordul dumneavoastra explicit.

Orice utilizator care a furnizat explicit pe site-ul www.coccinelle-co.ro adresa sa de email poate opta ca aceasta sa fie stearsa din baza de date a www.coccinelle-co.ro. Pentru a sterge informatiile furnizate de dvs din baza de date, este de ajuns sa ne contactati si sa cereti acest lucru telefonic, prin fax sau e-mail.

www.coccinelle-co.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru pierderile de informatii datorate erorilor sau eventualelor probleme de securitate ale serverului ce gazduieste site-ul nostru, sau actiunilor unor terte persoane.

Retur produse

Politica retur produse.

Produsele personalizate realizate la comanda, respectiv lucrate pe masura dupa specificatiile clientului, NU se returneaza. 

Potrivit Ordonantei 34/2014, art.16, litera c) , produsele personalizate realizate la comanda, respectiv lucrate pe masura dupa specificatiile clientului, NU se returneaza.
OUG 34/2014 art. 16 lit. c) – “Sunt exceptate de la dreptul de retragere prevazut la art. 9-15 in ceea ce priveste contractele la distanta si contractele in afara spatiilor comerciale urmatoarele: […] c) furnizarea de produse confectionate dupa specificatiile prezentate de consumator sau personalizate in mod clar […].”

In cazul in care ai primit un produs defect poti trimite o cerere de retur  in maxim 48 de ore de la primirea coletului, urmand pasii de mai jos:

Procedura de retur este simpla:

Trimite un e-mail la adresa contact@coccinelle-co.ro   cu urmatoarele detalii:

 • Nume si prenume
 • Adresa
 • Numar comanda
 • Produsul pe care il doriti returnat
 • Motivul returnarii
 • Contul bancar pentru returnarea banilor
 • Titularul contului bancar pentru returnarea banilor
 • Alte detalii
 • Ambaleaza produsul/produsele asa cum le-ai primit sau intr-un mod similar.
 • Expediaza coletul prin orice firma de curierat doresti, cu mentiunea ca livrarea trebuie sa se efectueze la adresa furnizata de noi. Nu trimiteti colete prin servicii standard de Posta, nu ridicam colete din oficii postale sau puncte de livrare. Coletul trebuie sa fie livrat la adresa specificata de noi!
 • Dupa receptie si verificare se va storna suma aferenta in maxim 14 zile lucratoare.

Atentie!

Taxa de transport a returului o achitati dvs direct la curierul cu care alegeti sa returnati coletul.

Va rugam nu trimiteti colete cu ramburs, vor fi refuzate!

 

Plata si livrare

Cum primesc comanda?

Comanda va fi livrata prin curier, la adresa de livrare mentionata in formularul de comanda. Termenul de livrare poate dura pana la 20 zile lucrătoare.

ATENTIE! Ne rezervam dreptul de a nu mai expedia comenzi persoanelor pe contul carora se inregistreaza cel mult doua comenzi a caror livrare nu a putut fi efectuata cu succes in decurs de o luna.

Cat costa transportul?

Pentru transportul comenzilor se percepe o taxa de livrare in valoare de 25 RON. Comanda minima pentru a beneficia de transport gratuit este de 400 RON.

In cat timp primesc comanda?

Comanda va fi livrata in cel mai scurt timp posibil, termenul maxim fiind de 20 zile lucratoare de la plasarea cu success a acesteia.

Cum platesc?

Puteti efectua plata comenzii in mai multe moduri:
1. Plata online prin card, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro, daca au cod CVV2/CVC2).

2. Plata cu numerar la livrarea comenzii. Comanda se achita curierului, in sistem ramburs, la livrarea comenzii, impreuna cu valoarea transportului.

Contactați-ne

COCCINELLE & CO S.R.L.

Sediu social: STR. ING. ANGHEL SALIGNY NR. 116, BL. 1C, SC. 2, ET. 2, AP. 29, GALAȚI, JUD. GALAȚI

CIF: 43810507

Nr. înmatriculare: J17/361/2021

E-mail: contact@unecoccinelle.ro

Număr de telefon: +40 740 692 380

Dacă aveți întrebări cu privire la acești Termeni, vă rugăm să ne contactați.